2011. március
H K S C P S V
« jan   ápr »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

sok mindent terveztünk, kevesebb valósult meg belőle… egyedül az állatkerti séta lett abszolválva, a többi (normafa, mamák és tesó látogató) elmaradt sajnos Hunor betegsége miatt :(a 4 napos hétvégét egy állatkerti sétával kezdtük, nagyon jó volt.

Hunornak össze-vissza 3 állat tetszett, a többi iránt nem sok érdeklődést mutatott, de ez is több, mint a semmi :) amik nagyon tetszettek neki: a zsiráfok, a fókák és a tevék voltak. ezeket tátott szájjal nézte. nagyon édeske volt.

estére belázasodott szegénykém, 38,9 volt a láza. persze (miért is ne?) az itthon lévő lázcsillapító 4 hónapja lejárt…. úgyhogy apa mehetett az ügyeletes gyógyszertárba lázcsillapítót venni. picurkám nagyon maga alatt volt, még nem láttam ilyenek, oda volt nagyon :(

persze apa tök sokára ért haza a gyógyszertárból, mert 15-en álltak előtte… (mért lesz mindenki ilyenkor beteg???) aludt a gyerekem egy órát, aztán hazaért apa is. kicsi kaja, gyors fürdés, lázcsillapítót bead, lefektet aludni. egyből el is aludt a drágám megint. másnap reggel a láza még mindig (vagy már megint) 38,9. így újabb lázcsillapítót bead. a láza nem ment le egy óra múlva sem, úgyhogy ülőfürdő… és ez hatott. délutánra megint felment a láza 38,6-ra. megint lázcsillapító. ez most hatott. estére már csak 36,9. ezt azóta is tartja. se le, se fel (megnéztük a lázmérő mér mást is :D ).

vasárnap éjszaka már köhögött, de hétfőn napközben még nem, vagy nagyon elvétve. hétfőn éjjel már sokat sírt, sokat köhögött és az orra is folyik már, alig kap szegénykém levegőt. a mai sem volt jobb. egyre jobban köhög, és eddig is már többször felsírt és szörcsög nagyon, és a fülét is piszkálja. holnap viszem a dokihoz, remélem hamar meggyógyul!

Első állatkerti séta képek

vírusos torokgyulladása van a kis drágámnak. kapott köhögésre ambroxol q szirupot, meg vettem neki C-vitamint, meg baby luuf-ot. remélem segít neki ez a sok cucc és hamar túl leszünk rajta… már itt lenne az ideje, mert már 5. napja beteg :(

Leave a Reply